Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/58/180958/ufs.mediahelpcrm.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/58/180958/ufs.mediahelpcrm.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 UFS | Din servicepartner i Uppsala

Välkommen till UFS Byggservice – en byggfirma du kan ha stort förtroende för.

Förutom att vi är ett byggföretag med högt yrkeskunnande, så lägger vi även stor vikt på social kompetens med motiverade och engagerade medarbetare som alltid sätter våra kunder i fokus och lyssnar på dina behov och hur vi kan utföra vårt byggarbete utan för mycket störning av annan verksamhet. Arbetsmiljön för våra anställda och våra kunder är viktig och vi håller alltid rent och snyggt efter oss.

 

Byggritningbygg

 

Byggföretag med många kompetenser

 

Att anlita UFS som ditt byggföretag innebär också andra fördelar, då vi också har andra yrkesområden inom vår organisation. Dessa kan, förutom byggservice, även röra VVS, sanering, rivning och fuktteknik ifall dessa behov finns i byggentreprenaden. Kort sagt, här erbjuds de tjänster som den som önskar anlita en byggfirma rimligen kan behöva.

Detta får du utan entreprenörspåslag om du anlitar UFS Byggservice, vilket är mer regel än undantag hos andra byggföretag.

Inget uppdrag är för litet eller för stort. Vi bygger, och bygger om allt ifrån altaner till affärscentra.

Våra arbetsledare, som givetvis är utbildade byggarbetsmiljösamordnare, ser till att arbetet löper på och att du som beställare hela tiden uppdateras om allt som rör byggprojektet.

Vi är en byggfirma som bryr oss.

Vad gäller byggnation, som kan röra såväl tillbyggnad som hyresgästanpassning och köksombyggnad så ska du inte tveka att anlita UFS byggservice som ditt byggföretag. Är det dags för ombyggnad av din altan? Behöver taket bytas?

Vi är verksamma i hela Uppland, exempelvis i Tierp, Uppsala, Märsta och Sigtuna.

Utnyttja ditt ROT-avdrag!!        Läs om ROT-avdrag på skatteverkets hemsida.

 

Exif_JPEG_PICTURE
Snickare