Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/58/180958/ufs.mediahelpcrm.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/58/180958/ufs.mediahelpcrm.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 UFS | Din servicepartner i Uppsala

OM OSS

Företagets grundare

Upplands Företagsservice AB (UFS AB) grundades 1996 av Dick Grip och Fredrik Johansson. Företagets huvudsyfte är att till andra företag och organisationer tillhandahålla sina servicetjänster med högsta tänkbara kvalitet på ett professionellt sätt

Målsättning

Vår målsättning är att oavsett tid på dygnet bistå våra kunder med all tänkbar hjälp för att på så sätt underlätta deras egen verksamhet, så att de i sin tur kan fokusera sig på sin egen kärnverksamhet.

 

omoss lag 2

 

Marknadsledande

För att kunna bibehålla en marknadsledande ställning inom vårt område måste mycket höga krav ställas på den kvalitet som skall levereras. Detta innebär främst att företagets medarbetare är välutbildade och känner engagemang för sitt arbete, samt att en modern maskinpark finns till förfogande. Dessa förutsättningar ger den nödvändiga bas vilken måste finnas för att kunna leverera hög kvalitet, i rätt tid och till konkurrenskraftiga priser. Inom UFS AB finns denna bas.

Viktigaste tillgång

Vår viktigaste tillgång, våra medarbetare, har mycket hög kompetens och då en gedigen och öppen företagskultur sammansvetsat arbetsstyrkan kan vi tillsammans arbeta åt samma håll med ett och samma fokus, en mycket nöjd kund. Givetvis förfogar UFS AB också över en modern och för verksamheten skräddarsydd maskinpark vilken kontinuerligt förbättras för att kunna möta såväl nya som gamla kunders behov.

Utveckling

UFS AB är bolaget som ständigt utvecklas för att bemöta kundernas behov. Bolaget har flera olika tjänsteområden i egen regi. Detta är Rivning, Sanering, Bygg, VVS, Fuktteknik och Fastighetsjour. Det är med stor uppskattning våra kunder kan ringa oss och vi ombesörjer hela ärendet inom flera tjänsteområden utan entreprenörspåslag. UFS AB har även ett nära samarbete med många andra yrkesområden för att vi ska kunna erbjuda totallösningar till marknaden.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan sägas att vår styrka ligger i att inget uppdrag är för oss för litet, för stort eller för svårt. Vi hittar en lösning som passar dig och ditt företag och bistår med professionell hjälp dygnet runt.