Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/58/180958/ufs.mediahelpcrm.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/58/180958/ufs.mediahelpcrm.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 UFS | Din servicepartner i Uppsala

Vi genomför klottersanering till företag och privatpersoner i hela länet.
Gemensamt för vårt tjänsteutbud är att vi använder effektiva och miljömässigt godkända metoder.
Att arbeta med klottersanering är komplext.
Man måste ta hänsyn till de miljömässiga konsekvenserna av det medel man använder och den yta som rengörs får inte skadas samtidigt som borttagningen måste vara effektiv. Vi har mångårig erfarenhet av klottersanering och använder de senaste metoderna för effektiv och skonsam rengöring.
UFS har den kunskap och erfarenhet som krävs för att nå bästa resultat när du ska sanera din fasad.

Före    Efter
Bild före klottersanering Bild efter klottersanering

Klotterskydd

För att underlätta klottersanering och minimera ev. skuggor som kan bli efter en sanering på sugande material, rekommenderar vi att man lägger på ett klotterskydd s.k ”offerskydd”
Ett klotterskydd sparar även på slitage av fasad där det är återkommande klottersanering
Man sparar även mycket tid på sanering då tidsåtgången är betydligt mindre på klotterskyddad yta.
Kontakta oss gärna för mer info kring klottersanering och skydd av fasadinfo@ufs.nu

Fasadrengöring

Bild på algrengöring
mossa

Att hålla sina fasader rena från trafiksmuts, sot, oljehaltig och smuts är nåt vi varmt rekommenderar. Får smutsen ligga kvar minskar fasadens möjligheter att andas och påverkar därmed livslängden. Smuts på fasaden påverkar också ytan så att PH-värdet sjunker, vilket medför att fasaden vittrar sönder. Fasaden får en ny lyster och ger ett snyggare allmänt intryck.

Takrengöring

Bild på takrengöring
mossa

För att kunna förlänga livslängden på ett tak bör påväxten av mossa på takpannorna avlägsnas, trasiga takpannor bytas och hängrännor rensas. Taket behandlas sedan med ett kem för att neutralisera ytan. Påväxten dör omedelbart och släpper från taket med hjälp av regnvatten. Taket kommer att vara påväxtfritt i ca fyra år. För fortsatt gott resultat rekommenderas en tilläggsbehandling efter cirka fyra år.

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsförslag!