Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/58/180958/ufs.mediahelpcrm.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/58/180958/ufs.mediahelpcrm.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 600 UFS | Din servicepartner i Uppsala

Luften inomhus

Vår inomhusluft innehåller idag en mängd olika föroreningar som påverkar vår hälsa. Mattor, plast, isolering, rengöringsprodukter, sprayer, textilier, orena ventilationstrummor mm.
De gaser, bakterier, mögel mm som sprids från allt detta ger en skadlig inomhusmiljö och bidrar till allergier , astmaproblem, trötthet och frånvaro pga. sjukdomar mm. Inomhusluften är idag 2-10 ggr sämre än utomhusluften, beroende på typ av verksamhet, läge etc.

Exempel på tillämpningar

Hos privatpersoner  med mögelproblem i källaren eller i sommarstugan. Hos villaägare i syfte att få ren luft i hemmet, eller för att underlätta för allergiker. I skolor, till klassrum och korridorer med dålig luft. I stora lokaler där inte ventilationen fungerar tillfredställande. På kontoret hos företag för bättre luft för de anställda. I  konferensrum för en bra arbets- och mötesmiljö. I butiker för att fräscha upp luften. På djurkliniker som har  problem med bakterier och virus.

Läs mer om Biozone…
Bild biozone principskiss
UFS har sedan 2006 erbjudit sina kunder denna luftrening, som är effektiv på objekt med problem med inomhusmiljön och där åtgärd ännu inte är utförd. Med Biozone tekniken kan man vistas i lokalen samtidigt som luftrening pågår.

Denna metod är mycket effektiv mot mögel, brandrök, nikotin

UFS AB erbjuder även Biozone enheter till försäljning. Kontakta oss för mer info.om Biozone luftrening. info@ufs.nu